sunnuntaina, lokakuuta 18, 2009

Sunnuntaina olikin sitten tokokokeiden vuoro. Tuomarina Ossi Harjula ja Axun tulos AVO2 153 p. ÄÄRRRRRRRKKKKEELE. Se oli taas niiiiiin pienestä kiinni. Kuvaajana toimii mahti-isäni ja kommentaattorina mahti-äitini :D
Täytyy kyllä sanoa, että mielestäni tämä kyseinen tuomari ei ollut viime kerrasta muuttunut yhtään, yhtä tiukka oli kuin ennenkin ja väliin piti heittää aina jotain "hauskoja" vitsejä..yms kommentteja.uoooh...*puistatus*... Muut kilpakumppanit olivat sitä mieltä, että tämä ei edes ole tiukka tuomari..mutta kyllä minun mielestäni....seuraava video kertoo kuinka meillä Axun kanssa meni..ennen videota joka liikkeen tulos yksitellen:

Paikalla makaaminen 10
Seuraaminen taluttimetta 8,5
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8,5
Luoksetulo 7
Seisominen seuraamisen yhteydessä 10
Noutaminen 7
Kauko-ohjaus 9
Estehyppy 0
Kokonaisvaikutus 7

Huomatkaa, miten esim. kauko-käskyissä liikkuri teetättää mulla "yhden extra-kierroksen"...TÖRKEÄÄ..!!! ;) ;). Mutta onneksi Axu handlasi homman hienosti...Tuo kokonaisvaikutuksen numero minua mm. jäi hieman kaihertamaan..tämä oli nimittäin omasta mielestäni noin Axun ja minun välisen kontaktin osalta varmasti yksi parhaita kilpailuja...Mutta Ossi Harjulan mielestä Axu vinkui niin paljon että siksi kokonaisvaikutus 7!!!!!!!!!!!Puolusteluja puolusteluja, mutta itse en kyllä kertaakaan kuullut, että jätkä olisi jotenkin häiritsevän paljon vinkunut.MURRHHHH!!!!
Tässä video, jossa on ns. "puolueetonta" arviointimateriaalia ;)

2 kommenttia:

Lea kirjoitti...

mä laitoin kyllä läppärin äänet tosi lujalle ja mä en ymmärrä kans et mitä toi tuomari tarkoitti tolla vinkumisella. pöh.

oikein kiva seurata teidän menoa, onnittelut tuosta suorituksesta vaikka se olikin kakkonen (mut on sekin silti hyvä mun mielestä :)). kyl silti ootte ihan huippuja borderitokoilijoita !

nimim. ehkä mekin joku päivä vielä.. =)

Anonyymi kirjoitti...

Todella hienolta näyttää!!! Vaikken lajista ymmärräkään.. Nellakin katsoi ja kuunteli videota mielenkiinnolla. :)