lauantaina, lokakuuta 24, 2009

Hej på alla :D
Täällä taas luolatouhujen pyörteissä...Kuten aijemman luolakoe-selostuksen aikana uhkailin, pojat kävivät tänään toisessa LUT-kokeessa...ja kävi vielä niin älyttömän hyvä mäihä, että päästiin tarkistamaan vielä luonnonluola samalla kertaa :D...MAHTIA :D :D...Mutta tänään ei mennyt ihan niin "putkeen" (heh....olipas osuvasti lohkaistu..)....saas nähdä yltävätkö pojat käyttövalionarvoon saakka...sehän olisi ihan mahtavaa..mutta saas nähdä..Vielä pitäisi kokeissa käydä ennenkuin moinen titteli olisi plakkarissa..........MUTTA EI KYLLÄ ENÄÄ D-B-ASTEEN KOKEISSA :D :D :D :D :D VAAN SEURAAVAT ON JO A-ASTEEN KOKEET :D :D..Jipii jipii, jihuu jihuu :D..Pojat nimittäin tekivät samat tulokset tänään kuin viime viikonloppuna :) Eli molemmat LUT B 43 JA LUO1 :D :D :D. Voi tätä ilon ja onnen ja ihmetyksen ja kaikkienmahdollisientunteidensekamelskanmäärää :D.huh..Ei voi taas..noh..mitä tässä osaa sanoa..*Syvä huokaus*. :)..Olimme teroittaneet päivän tuomarille (Esko Eirto) moneen otteeseen ennen kokeen alkua, että molemmat ovat "tulisia" ja kerroimme viime kokeessa tapahtuneista tilanteista ja oli kyllä mukavaa kun hän oikeasti kuunteli. Ensin oli Reetun vuoro ja Harri kertoi tuomarin lyöneen pellit kiinni tyyliin jo ennenkuin mitään oli kerennyt tapahtua, pikku-Rii kun oli mennyt kuin höyryveturi välittämättä ketun hyökkäyksistä.Minä olin Axun kanssa heti seuraavana ja mua vähän huvitti, kun tuomari hieman "hermostuneena" kysyi kun Axu haukkui jo pellillä, että :"No onkos tällä ollut kontakteja ketun kanssa?"..Minä hieman naurahdin ja sanoin, " Ei, mutta edellinen koe kesti 3 min. kun pellit oli pakko laittaa väliin."....Ja sitten Axu LÄKS....viitapiruna perässä ja painosti hienosti hetken aikaa...siis hetken..koko koe kesti Reetun tavoin n. 2min :D..MELEKOSIA KETTUKOERIA SANON MINÄ!!!! :D Seuraavassa poikien viralliset arvostelut...Ainiin..pahoittelen kun nämä arvostelut on täällä aina näin sekameteli-soppana yhteen putkeen..en näköjään osaa käyttää tätä ohjelmaa.. :S

AXU:
Ahdinkoputken läpäisy: Nopea
Tyhjän luolan tarkistus: haukkua ahdingoissa, nopea , täydellinen
(tähän täytyy itse lisätä, että Axu oikeasti HAUKKUI siellä tyhjässä luolassa,
ja välillä näytti tuomarin ilmeet siltä, että hylkäys on lähellä. Mutta onneksi Axun
tyyli on kuitenkin se, että vaikka se hetken haukkuisi ahdingon alla tai jonkin pesän edessä niin se aika äkkiä kuitenkin sit jatkaa eteenpäin...NOPEASTI JA RYTINÄLLÄ :D )

ARVOSTELU:: KOira meni nopeasti ketun luokse haukkumaan.Peltien avauduttua kettu siirtyi oikeaan kulmapesään.Koira seurasi ja ajoi ketun peräpesään. Koira painoi päälle ketun iskuista huolimatta. Koe keskeytettiin eläinsuojelullisista syistä.

--------------------------------------------------------------------

REETU
Ahdinkoputken läpäisy:Nopea
Tyhjän luolan tarkistus: melko nopea, täydellinen, pari haukkua
(Harrin sanoi, että tällä kertaa Reetu päästi vähemmän ääntä tyhjässä luolassa, kuin
viime viikolla. Reetu oli kuulema ollut ihan äänetön muuten paitsi ahdinkojen alla oli päästänyt pari "vinkaisua".Eli aikas hienosti :D :D)

ARVOSTELU: Koira otti nopeasti yhteyden kettuun ja ilmoitti haukulla löytäneensä sen.Peltien avauduttua kettu siirtyi oikeaan kulmapesään. Koira seurasi käyden ensin vasemmassa kulmapesässä. Koira aloitti kovan painostuksen eikä peräytynyt ketun iskuista.Koe keskeytettiin koiran kovuuden takia.

Ohoh :O..meidän pikku Rii ;). Että tällaista tällä kertaa..laitan kuvan pojista ja palkinnoista kunhan tästä koppeutuu kuvia ottamaan :). JIPII...Ensi kuussa taitaa alkaakin sitten jo näyttelyjen rumba....;)
Lohjan Smirre-lähetystö kiittää ja kuittaa :)

1 kommentti:

Marjis kirjoitti...

Te ootten ihan uskomattomia!! Laji kun laji ja team Lohja pärjää :) Mielettömästi onnea, tällä kertaa poikien luolatuloksista!!