perjantaina, heinäkuuta 24, 2009

HEIPS....PITKÄSTÄ AIKAA..!!!!
Kyllä vaan nolottaa kun ei ole kirjoitellut tänne mitään PIIIITKÄÄÄÄN PIIITKÄÄÄN aikaan. Mutta nyt taas yritän paremmalla menestyksellä. On ollut tässä tosi paljon kaikenlaista. Olemme muuttaneet poikien ja Harrin kanssa omakotitaloon Virkkalaan. Remppasimme talon uuteen uskoon ja se taitaa olla nyt tämän kaamean infokatkoksen alku ja juuri. Mutta nyt koitan tosiaan ryhdistäytyä :D. Näyttelyissä ei olla nyt ihan hirveästi kyllä käytykään, että ei sen puoleen, että mitään ihan mielettömän tärkeää olisi ehkä ollutkaan. Somerolla taisi olla viimeisin näyttely jossa Axusta tuli ROP.
Agilityssä käydään molempien poikien kanssa edelleen. Toko on jäänyt nyt hieman vähemmälle mutta tarkoitus olisi siinäkin kyllä edetä :D. Kesän ensimmäiset agilityn möllikisatkin oli tossa viime kuussa...ja tällä kertaa Reetu pärjäsi serkkuaan paremmin. Reetu tuli kilpailevien medi luokassa kolmanneksi :). Axu sai hylsyn ohjaajan sekoilujen takia.
Nyt on tulossa sitten tänä viikonloppuna Mikkelin ja Helsingin näyttelyt ja sitten on porissa ja sitten kohta taitaa olla jo Errarikin...huh..kyllä sitä nyt on taas tulossa mittelöitä. Ihan mukavaa näin pitkästä aikaa....Helsingin näyttelyssä harmittaa kun ihan varta vasten sinne halusimme, koska tuomarina piti olla Rainer Vuorinen, joka nyt sitten tietenkin, näin meidän tuurilla , oli perunut ja tuomaroimaan tulee joku aivan muu...en edes muista....mutta toivomme että pojilla menee hienosti :)

Oikein ihanaa kesän jatkoa kaikille tutuille ja tuntemattomille!!
Tämä blogin pitäjä yrittää taas päästä ruotuun ja yrittää pitää sivuston edes
jokseenkin ajan tasalla!! ;)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

ölipa kiva pitkästä aikaa lukea blokiasioita vaikka ollaan jo muutenkin juteltu ... hienosti on "pojilla" menny näyttelyissä ja lisää näyttelyjä on tulossa ... rapsutuksia "pojille" ja terkkuja tv äiti