sunnuntaina, elokuuta 22, 2010

Tänään oli Lohjan kisat ja saldona neljä starttia ja neljä hyllyä :D. Tässäpä videoita..

Reetu A rata: Alku lähti ihan kivasti mutta keppien jälkeen suoraan edessä ollut putki vei hylkäykseen :/. En jotenkin osannut edes ajatella, että Reetu ei kuuntelisi ja kun tein kuitenkin niin tiukkan käännöksen MELKEIN ;) ajoissa kohti oikeaa putken suuta. Loppurata menikin aika hienosti ja Reetu irtoaa jo aika hyvin. Mietin, että jarruttelenkohan Reetua jotenkin noilla radoilla, siis silleen etten anna tarpeeksi ajoissa ohjeita,että minne ollaan menossa..Esim A:n jälkeen tiukka käännös kepeille, niin näyttäisi, että Reetu oli hetken aikaa hieman H-Moilasena kun minä taas jökötin paikallani sikiöasennossa ja karjuin "TÄÄLLÄ"....???Axu A rata: Heti alusssa voitte huomata meidän yhden suurimmista ongelmista tällä hetkellä..."LÖYSÄT KÄÄNNÖKSET"..Siis ihan kauheita..huoh..A:n jälkeinen hyppy venyy myös ihan karseaksi..mutta en taida kyllä kauheasti Axulle näyttääkään että mihin ollaan menossa, vaan karjun paikallani normaaliin tapaani..kuten myös putken jälkeen hypyllä ennen puomia..taas seison paikallani sikiöasennossa ja karjun...vai mitä olette mieltä??Ja olipa nimittän nolla lähellä..mutta toisiksi viimeisellä esteellä Axu lähtikin putkeen, sillä sinnehän minun rintamasuuntani näytti ;). Kyllä siinä kuuli muutkin, että hieman harmitti, mutta Axun tullessa putkesta vedin vain täysiä loppuun ja naureskelin hassulle radallemme ja en usko että Axukaan huomasi,että homma meni reisille juuri ennen maalia ;). Hassu hauva.
Reetu B rata : Mitäpäs sanotte tästä alusta!!!!! VOI JUMALIUDE!!! Enkö ihan oikeasti näyttänyt vasemmanpuoleiseen putken päähän?? Täh?? Ja samalla kun karjuin radalla niin pikkumies vain hieman hidasteli ja oikein juuri ärsyttävästi niinkuin osaa jolkotteli väärään päähän putkea :D . Eli hylly heti tässäkin. Mutta A:n jälkeen tunsi jotenkin suurta ylpeyttä miten meni hypyt ennen putkea ja se miten pystyin kaukaa ns."heittämään" Reetun putkeen :). Se oli ehdottomasti itselle tämän radan paras paikka :). Ja loppu mentiinkin vain fiilistellen täysillä ja kylläpä pikkuRiin kintuistakin löytyi vauhtia. Äsken kun taas katsoin tämän radan, niin taas jotenkin näyttää siltä, että minä jotenkin jarruttelen Reetun menoa??Näyttääkö se muiden silmiin siltä..Olen aina jotenkin ajatellut, että Reetu on sellainen ns."perässävedettävä" malli, mutta en ole enään varma...Näissäkin radoissa jälkeenpäin katsottuna näyttää enenmmänkin, että minä itse jotenkin jarrutan menoa???
Axu B rata: Tämäkin kääntyi hyllyksi jo heti alussa ja itsellä ei enään kyllä toiminut enää pää eikä jalat. Neljän rataantutustumisen ja kolmen startin jälkeen ei oikein enään kulkenut samaan malliin...ja sen kyllä huomasti :D Ihan karmean näköistä sähellystä. Mutta tässäkin radassa oli monia juttuja, jotka laittoi miettimään kun katsoin niitä videolta jälkeenpäin. Esim. A:n jälkeen kun käännyttiin putkeen ja sitten ne hypyt (jotka siis olisi pitänyt hypätä), niin Axu ei ottanut niitä, koska en sitä niille ohjannut ja käsi oli vartalosssa kiinni :D. Vaikka mentiin ihan niiden vierestä...Eli mitä tästä taas opimme...Kyllähän se koira osaa..mutta entäs minä ;)
Kokonaisuudessaan jäi hyvä fiilis päivästä ja usko elää siihen, että jonain päivänä saamme niitä nolliakin vielä..onhan se jumankauta niin píenestä kiinni..Kasviiiiiiissss....Mitäs olit mieltä noista radoista? Ja mitäs vastaisit noihin mun pohtimiin kysymyksiin...esim Reetun vauhti ja Axun käännöksen yms. Ja eikös kuvastanut aika hyvin terrierimäistä itsepäisyyttä toi Reetun B radalla toi väärä putken pää heti kahden ensimmäisen hypyn jälkeen...Samperi miten hitaasti se oikein taas vain jolkotteli sinne :D :D. Voi toista...;)
Jeps...Täytynee rueta katsomaan seuraavia virallisia...kun peruuntui ne Hyvinkäänkin kisat...ensi viikonloppuna sit Peetsan koulutukseen...saas nähdä mitä siitä tulee ;)


Ei kommentteja: