lauantaina, heinäkuuta 31, 2010

Tänään oli Siuntion koirakerhon epikset ja OLIPAHAN MAHTIA :D. Otin yhdet startit poikien kanssa mölleissä kilpailun ulkopuolella, että saa pahimmat höyryt pois...ehkä lähinnä Axulta ;). Ja sit otin molempien poikien kanssa yhdet startit kilpailevien radalla. Virheitä tuli, mutta molemmat koirat oli koko ajan hanskassa, kontakti hyvä, en jäätynyt kertaakaan vaikka oli tosi monta "läheltä piti tilannetta", Reetun vauhti oli  yllättävän hyvä, Axun kanssa ei yhtään kontaktivirhettä...WOU. NIIIIIN monta hyvää juttua että :). Voisi sanoa, että sekä minä, että koirat nautimme täysin rinnoin agiliidosta :). Eikä tosiaan yhtään pinna kiristynyt vaikka pieleen meni välillä...tai sanotaanko, että ei se kaukana ollut, mutta sain käännettyä sen huumorin ja hyvän fiiliksen puolelle...JES! :). Reetukin kun tuli tuossa mölliradalla niin mahdotonta vauhtia sieltä suorasta putkesta, että ampui varmaan kuus metriä eteenpäin vielä putken jälkeen ja sit ohi seuraavan esteen, niin lamaannuin hetkeksi kun en olisi koskaan voinut uskoa että pikku Rii tulisi niiiiiin nopeesti sieltä, siinä meinasi pinna hieman kiristyä, mutta sitten hymy tuli huulille, kun olihan se aika koomista ja sitten vain huusin niin että koko kenttä raikasi että "Wauuuuu, mikä vauhti..:" ja kierrätin Reetun toista kautta esteen yli..ja sittenpä loppu rata olikin jo tosi nopeaa Reetuksi :D. NIIIIIIIN HAUSKAA!!!! Kyllä se pikku-miehen vauhti vielä sieltä löytyy :). Tässäpä videoita :)

AXU KILPAILEVIEN RATA (tulos 10 virhep.)

Tässä radassa Axun kanssa taas onnistui ne jutut mitkä ei onnistunut Reetun kanssa ja epäonnistui ne mitkä onnistui Reetun kanssa :D..Mystistä. Eli kontaktit oli taas hyvät..minun mittakaavassa :D. Ja puomin jälkeinen hyppyhässäkkä onnistui mielestäni tosi hyvin. Ennen keppejä kaikki menikin sitten hienosti. Mutta MITÄ TAPAHTUI!!!Vaikka vaihdoin rytmitystä tosi ajoissa ja näytin kepeille ja hoin "kepikepikepi". NIIN EI! Ja tämä ei ole ensimmäinen kerta kun Axulla menee tällaiset ns. "suoraan kepeille menot" pieleen. Mulla kävi mielessä rataantutustumisessa, että jarruttaisin Axua ihan reilusti vastakkaisella kädellä ja melkeimpä kääntämällä selän kepeille, mutta ajattelin, että Axu pystyisi hakemaan kepit ilmankin, kunhan vain rytmitän ajoissa...mutta ei tänään :D. Eli tätä pitää vielä harjoitella. Ja sitten herra karkasi keinulta seuraavalle esteelle, tämä johtui ihan sekä koiran, että ohjaajan hätäilystä..mutta positiivista on se, että Axu kääntyi kuitenkin putken suulta minun luo, eikä mennyt sinne putkeen :D.JIIHAA! vältimme siis hylyn :D. Loppu menikin sitten aikaisempien ratojen mukaisesti ihan hienosti :)
REETU KILPAILEVIEN RATA (tulos HYL)

Tämän radan vaikein kohta oli ehdottomasti tuossa puomin jälkeen ollut estehässäkkä ja sehän se koituikin meidän kohtaloksi. Radalla ollessani mietin, että miten hemmetissä se nyt lähti tuonne kun näytin ihan selvästi kohti hyppyä ja A:ta...niinpäniin ;)..Onneksi oli taas Harri kuvaamassa ja video ei valehdellut. Reetuhan meni juuri sinne minne näytin :D. Hyvä RIITU. Tässä radassa onnistui mielestäni hyvin puomin jälkeisellä hyppyhässäkällä sylikäännös ja vastakkaisen käden käyttö. Ja ehdoton kymmenen pistettä Reetulle hienosti itsenäisesti hakemistaan kepeistä, toinen vielä niin hienosti odotti ja hidasti vauhtia kun ohjaaja raukka yritti löntystää perässä :D. Ja loppupätkä rataa onnistuikin sitten ihan mukavasti :)


´

AXU MÖLLIRATA (kilpailun ulkopuolella)

Tähän rataan olen itse supertyytyväinen. Oli nimittäin 0-rata :D. Se meni kokonaisuudessaan mielestäni hienosti. Ja kontaktit oli hyviä..siitä huolimatta, etten ottanut Axua loppuun asti niin olen tyytyväinen, että se kuunteli niiiin hyvin eikä lähtenyt kontaktilta ennenkuin annoin luvan :). Tässä oli sama ongelma suoralla putkella kuin Reetun kanssa. Vaikka nyt kuitenkin tajusin huutaa koiran ollessa putken sisällä, niin silti meni pitkäksi. Mutta kokosin itseni, enkä luovuttanut ja sain Axun vielä takaisin, jotta pystyin rauhoittamaan tilanteen ja tekemään hypyn. Loppurata onkin historiaa ;) olihan se niiiiin mahtia :D :DJIPII.
REETU MÖLLIRATA (kilpailun ulkopuolella)

Tässä taisi tulla 10 virhepistettä. Puomin jälkeinen toinen hyppy meni yli..ehkä siksi, että ajauduin itse liian
keskelle rataa..?? Sen jälkeen oli pientä arpomista. A:n jälkeiset putki hypyt meni hienosti ja sitten tämä suora putki :DD Siinä  "hieman menin yli" ;), mutta loppurata olikin sitten ihan hyvä..vauhtikin oli jo aikas kohdallaan :).Näiden kisojen jälkeen alkoi kyllä taas kutkutella ajatus virallisista kisoista...ja sinne tiemme taitaa käydä :D. Ensin mahollisesti Kirkkonummelle ja sit Lohjan kisoihin :D

6 kommenttia:

Pirita kirjoitti...

Onnittelut hyvin menneistä epiksistä!

* kirjoitti...

No kiitos :). Tai eihän noi sijoituksellisesti mennyt hyvin...ja ehkäpä noin lajia harrastaneen silmissä ei näyttänyt vielä miltään nappisuoritukselta..Mutta jäi tosiaan ihan SIKASIKASIKA hyvä fiilis :D Ja onpas kyllä teillä ura kolmosissa alkanut loistavasti :).*taputukset ja onnittelut* Ja jos kerran noin lähellä on hyppyserti ollut niin ei mene aikaakaan kun saadaan taas uusia agiliitäjä-valioita bordereiden joukkoon ;). Taidat olla kuules aika etevä ohjaaja :). Ja olisi tosiaan mukava nähdä taas..Olen menossa agilitykisoihin nyt Hyvinkäälle 14.8 ja sit Lohjalle...ööh olikohan 22.8..oletko tulossa kumpaankaan?

Pirita kirjoitti...

Tärkeintä on mun mielestä se, että itselle ja koiralle jää hyvä fiilis radasta. Sijoitukset ja muut tulee kyllä sitten sitä kautta ennemmin tai myöhemmin. Sitäpaitsi videoita katsellessa meno näytti hyvältä.:)

* kirjoitti...

*punastuu*...no voi kiitos :). Niin oletko tulossa kumpaankaan kisaan? Itse ilmoittauduin just äsken epiksiin tammisaareen..ne on nyt lauantaina..Tässä on kyllä melkoinen agilitypläjäys tulossa kun on nyt ne epikset..sit seuraavana viikonloppuna hyvinkään kisat..ja sit lohjan kisat ja sit vielä peetsan koulutus...HUH...tässähän saa agiliitää ihan urakalla :D :D

Pirita kirjoitti...

Me ollaan 14. päivä menossa Kirkkonummelle ja sitten seuraavat kisat 28. ja 29. päivä Ojangossa. Ei siis nyt satuta samoihin kisoihin, mutta ehkä tulette Ojankoon meidän tai BATin kisoihin tai molempiin;), niin siellä nähdään. Omissa kisoissa tulee kuitenkin oltua muissa luokissa töissä, niin voi samalla ihailla muiden suorituksia.

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.