maanantaina, marraskuuta 16, 2009

JIIIIHUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!WHOHOOOOOO!!!!!!!....*sekoaa*
Nyt on sitten meijän poijjaat KÄYTTÖVALIOITA :D :D :D :D :D...Huh.....ja Reetullakin on ollut synttärit ja hän on saavuttanut tämän "maagisen" 2-vuoden iän ja "aikuismainen" käytös pitäisi tulla enemmän arkipäiväiseksi hänelle..mutta toistaiseksi moista ei ole vielä ollut näköpiirissä ;). Ja Reetu kävi eilen elämänsä ensimmäisissä virallisissa Toko-kilpailuissa...pisteitä tuli "hurjat" 149..ja jätkä oli NIIIIIIIIN pihalla koko kilpailun ajan ettei oo tosikaan...mutta saatin sentään tulos :D sehän on jo jotain..näin ensimmäiseksi viralliseksi kilpailuksi..Se oli varsinkin Reetulle ihan YBER-haastava tilanne kun oli paljon koiria, hevosia, pikku lintuja pörräsi ympärillä, hirveästi outoja hajuja ja ääniä yms..kisat nimittäin oli hevosmaneesissa...että kaikki nämä yhteen ynnättynä ja hirveän pettymyksen tunteen jälkeen, en ole ollenkaan enää pahoillani..ensi kerralla räjäytetään sit pankki ;). JEps..niin ja yksikään liike ei mennyt nollille :D :D..Ja paikalla makuussa oli kyllä NIIIIIn tiukka tilanne, josta pikku-herra ei ollut moksiskaan, kerron siitä seuraavalla kerralla..videokuvaa pikku-Riin ekoista kisoista tulee varmaan tässä kohta ja sit tietysti poikien arvostelut viimeisimmästä ja myöskin VIIMEISESTÄ ;) LUT-kokeesta :D :D :D..HIHIIII...voiko omistajat enää enempää taas toivoa...Tai oli meillä sellainen suunnitelma, että ensi vuonna sit jos leivottais molemmista jälki-valiot :D :D..hyvä idea..vai mitä muut on mieltä ;) ;)

5 kommenttia:

Marjis kirjoitti...

Mielenkiintosta kyllä, mut en usko et kukaan kyseenalaistaa teidän jälkivaliosuunnitelmia.. Teillä kun on tapana päättää jotain ja tadaa, valioita uunista :)

Nuri jengi kirjoitti...

No, tulihan se tilitys tänne teidänkin sivuille! (Kun kerkesin tuonne Kirsin sivuille ensin mesota, mutta nyt mesoan täällä..) Eli SUPER MEGA HYPER ONNITTELUT!!! Ootte kyllä niin mielettömiä! :D

Älä nyt naura sille jälkihommalle - mäkin haluaisin siihen hommaan mukaan, mutta en ole selvitellyt vielä mitä kautta borderin kanssa pääsisi. PK-tyypit kuulemma karsastaa muita kuin virallisia PK-koiria. :( Mutta jos bongaatte jonkun tahon, mitä kautta pääsisi treeneihin, niin hihkase tänne päin!

Ja vielä kerran: ONNEA! :D

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut vaan uusille käyttövaliolle! Ja Reetulle myös toko-uran avauksesta ;).

Ja rohkeesti vaan mejä-hommiin mukaan - sitähän tolla jälkivaliolla kai tarkoitit? SKK:llakin on joskus ollut mejä-treenejä, ainakin nettisivujen mukaan. Kantsii liittyä jonkin seuraan joka järjestää kokeita, mutten niihin on lähes mahdotonta päästä.

t: Anu ja Kiri & Kami

Kasvis kirjoitti...

SYLIN TÄYDELTÄ ONNEA! Kyllä te ootte niin taitavia koirien kanssa, se tulee todistettua joka käänteessä! Ja että jaksatte niin paljon niiden kanssa tehdä! Mä en yhtään kanssa epäile, etteikö teillä olisi ensi vuonna jälkivaliota, kyllä te ootte jo näyttäneet että puolitiehen ette hommia jätä :D
Ja onnittelut Pikku-Riille tokokisojen korkkaamisesta! Oli todella hankala paikka, puitteet oli hienot mutta haastavat pienelle terrierille. Ensi kerralla menee varmasti ihan nappiin, nytkin liikket oli ihan hyvät, vaikka ajatus harhailikin.
Huomenna nähdään, ottakaa nilkkasuojat mukaan, peeput on rakastuneet akilesjänteen puremiseen :D Varma huomio taattu sillä menetelmällä näet :D

Lea ja koirat kirjoitti...

Vau, onnittelut teille. Kyl te ootte aika taitavaa porukkaa koirinenne. Ei muutakuin voi nostaa hattua ja lähettää virtuaalikukkapuska sekä suklaarasia ja koirille herkut mahtavista suorituksista. ONNEA! :)