sunnuntaina, lokakuuta 18, 2009

POIKIEN ENSIMMÄISET LUOLATAIPUMUSKOKEET TAKANA. MOLEMMILLE POJILLE TULOKSENA LUT B 43 :D :D :D

JIIIIHUUUUUU. Eipä ollenkaan paha tulos ensimmäisiksi luolakokeiksi ;). Kyllä siinä olisi saanut todellakin rauhoittavat olla minulla taas taskussa. Sen verran pukkasi kylmää hikeä siinä viettien tiimellyksessä. Tulipa molemmilla pojilla aika tiukat tilanteet lopuksi, joten tuomarina toiminut Kari Airiainen ei voinut muuta kuin keskeyttää kokeen....Reetun kanssa se olisi pitänyt vain tehdä ehkä hieman aikaisemmin jo. Mutta mitään suurempia naarmuja ei kellekkään osapuolelle onneksi tullut. Pikkuisen pojat "reissussa rähjääntyivät", mutta eikös se hieman kuulu asiaan....kai :O. Mutta seuraavassa poikien arvostelut:

Axu: Axu meni paljon rohkeammin kuin olin osannut odottaa, eikä koe kestänyt kuin 3 min, kunnes se piti jo keskeyttää...Tuomari arvosteli Axun työn seuraavasti:

Ahdinkoputken läpäisy: Nopea, vaivaton
Tyhjän luolan tarkistus: Nopea into ääntä, täydellinen

"Koira vauhdilla luolaan, raivoisa haukku luukulla,kettu siirtyy oikeaan päätepesään,koira aloittaa voimakkaan painostuksen, ei väistä ketun puolustushyökkäyksiä, vaan koe keskeytetään eläinsuojelullisista syistä.Erinomaista luolatyötä.


Reetu:Reetu oli käynyt tosiaan luola"treeneissä" vasta kaksi kertaa, ja viimeisimmällä kerralla viikko ennen koetta siis otettiin pellit ensi kertaa pois. Tiesin Reetun hoksanneen tämän homman ja kyllä näin oli. Rii oli tosi rohkea...ehkä liiankin rohkea, tai sitten tuomari oli vain liian hidas....tilanne jouduttiin keskeyttämään kun koetta oli kulunut 15 min. Pahemmilta ns. "vammoilta" kuitenkin vältyttiin..onneksi.

Ahdinkputken läpäisy:Hieman hidasteli
Tyhjän luolan tarkistus:Täydellinen, into ääntä

Arvostelu:KOira innolla luolaan, käheä ilmoitushaukku, kettu siirtyy vasempaan päätepesään, koira aloittaa määrätietoisen painostuksen, ei väsitä ketun puolustusiskuja. Koe keskeytettiin eläinsuojelullisista syistä.


Mutta olipahan kuulkaas ystävät vallan mahtikokeet :D ;D
Ja ettei tässä aivan pääsisi asiat unohtumaan niin ilmoitinpa samana iltana pojat jo seuraaviin kokeisiin Pöytyälle :D
Jos pojat hoksaisi siellä olla hiljaa tyhjän luolan tarkastuksen aikana. Tällä kerralla tuomari vähensi nimittäin juuri tuon "äänen annon" takia sen yhden pisteen molemmilta. Mutta mitäs tuosta....B kun B :D

3 kommenttia:

Nuri jengi kirjoitti...

Mahtava tulos, ONNEKSI OLKOON!! :) En voi kuin hämmästellä, millä nopeudella te kaikki lajit korkkaatte! :D Kuulin tilityksen Reetun suorituksen loppuosuudestakin ja olin kyllä saada slaagin! Mutta onneksi loppu hyvin kaikki hyvin..

Marjis kirjoitti...

Yleiseen jakoon yksityiskohdat kokeesta :D Tai sitte ensi la saatten kertoa..

Onnea vielä hienoista tuloksista! Teijän jengi on vaan ihan uskomaton :)

* kirjoitti...

Voi kiitoksia teille kun olette aina niin hengessä mukana :). VOih...äh...öh...en oikein osaa edes mitään sanoa :)....*punastus* :)