sunnuntaina, syyskuuta 27, 2009

Kävimme pikku-Riin kanssa ihkaensimmäisissä toko-kisoissa. Kyseessä oli kylläkin "vain" epäviralliset kisat, mutta tarkoituksenani olikin vain nähdä, että miten hyvin pikku-herra jaksaa "painaa töitä" ilman palkkaa. Ja hyvinhän se jaksoi...Tulimme 17 koirakon joukosta nimittäin sijalle 2!!!! :D :D :D...WAU sanon minä. Sai kyllä olla Reetusta ylpeä, hienosti se jaksoi. Saimme kasaan 198 pistettä,mikä on kyllä sen luokan tulos, etten ole uskaltanu/edes osannut haaveillakaan sellaisesta pistesaaliista.Ensimmäiseksi tuli täysillä 200:lla pisteellä bordercollie, jonka suorituksessa ei jäänyt kyllä kellään mitään nokan koputtamista. Kuten seuraavasta videosta näemme, siinä oli kyllä muutamia kohtia meidän suorituksessa, joista en olisi kyllä ikinäkuunapäivänä antanut kymppiä, niinkuin tämä meidän tuomari teki, mutta enpähän valita. Ja sitäpaitsi samalla tavalla löyhästi, möllitokon mukaisesti hän arvosteli kyllä kaikki muutkin. Eli oli sillätavalla kuitenkin siis tasapuolinen, mikä on mielestäni tärkeää! Mutta siis seuraavana minun ja pikku-Riitun ensimmäinen toko-koettelemus :)


3 kommenttia:

kirsi & co kirjoitti...

Siis NIIN TÄYDELLISEN MAHTAVAA! Todella upean näköistä hommaa, olet sä etevä kouluttaja! Ja Pikku Riillä koko ajan hieno kontakti ja täydellinen keskittyminen! Olitte te palkintonne ansainneet!
-K

* kirjoitti...

Voi kiitos :). Ja tästä on kyllä niiiiiin paljon hyötyä, että saa katsoa oman suorituksen jälkeenpäin.Kyllä täytyy sanoa, että ei se siinä kokeessa tuntunut siltä, että kontakti olisi noin hyvin pysynyt loppuun asti, mutta video kuitenkin paljasti iloisen totuuden :D. Ja se on kyllä kans totta, että Reetulla on toi keskittymiskyky jollakin tavalla ehkä jopa parempi kuin Axulla,tai ainakin jossain suhteessa. Ja vielä sekin oli iloinen asia, että mentiin alusta loppuun ilman nameja,mikä lämmitti tietysti minun sydäntäni ja kuitenkin kokoajan näytti että Reetulla oli mukavaa tehdä mun kanssa töitä, tietysti namien toivossa ;). Oltiin kuitenkin harjoiteltu monet kerrat liikkeitä ennen meidän suoritusta ja silti intoa vain piisasi..mikäs sen hauskempaa :D.

Anonyymi kirjoitti...

eipä uskois että eka kisat .... hienosti näki miten reetu kuuntelee sinua ... onnittelut isot tv kotiväki