lauantaina, syyskuuta 26, 2009

Heip.Näin lauantai-päivän ratoksi kävimme Ojangossa harjoittelemassa hieman agilityä hyvässä seurassa :) ja ennenkaikkea osaavassa seurassa. Mukana oli iki-ihana kasviksemme ja muita mahtavia kavereita.Oli kyllä ihan megamukava päivä. Olen vähän harmitellut kirsille yms. ihmisille, kun välillä on tuntunut, vaikka siuntion koirakerho on ihmisten osalta ihan huippu mesta, niin välillä toivoisi saavansa hieman "järeämpää" opastusta agilityn saloihin. Ennenkaikkea ohjauskuvioihin yms. Axulla kun virtaa ja taitoa riittää niin olisi mukavaa osata ohjata oikealla tavalla ja löytää yhteinen sävel...ja ehkä jopa päästä kisaamaan virallisiin kisoihinkin vielä joskus.Tänään tuon parin tunnin yhteisen treeniajan puitteissa tuli kyllä niiiiiiin monta tärkeää ja hyvää juttua ja ohjetta, että niiden avulla pääsen kyllä taas vähän eteenpäin :). Ja tulipa taas huomattua kun näitä uusia ohjeita imin itseeni kuin sieni ja niiden mukaan yritin toimia, ja sitä kautta onnistuin...niin täytyy kyllä sanoa kuin siinä laulussa että "se on niin pienestä kii'ii, se on niin pienestä kii'ii...jne."
Niin pienillä asiolla ja korjauksilla voi olla niiiiiiin suuri vaikutus..on se toi agiliito vain ihmeellinen laji. :). Tässä joutuu pienen ihmisen kärsivällisyys koville (kun minähän en itse tietysti ole yhtään kärsimätöntä sorttia ;))..Kun haluaisi hitto vie osata jo KAIKKI KERRALLA JA YHTÄAIKAA JA HETIPAIKALLA!!! ;)
Mutta kait siitä menisi jo maku, kun ei olisi mitään harjoiteltavaa jos kaikki jo osaisi..Ja sitäpaitsi, ei pääsisi harjoittelemaan noin mahti-ihmisten kanssa :). Minun rakas "tietokonekuiskaaja"-kaksoisveljeni auttoi minua vielä lisäämään youtuben avulla videoita suoraan tähän mun blogiin!!!WAU SANON MINÄ!!!!Eri mukavan näköinen blogi kun voi katsoa suoraan videot tosta :D
HIh, kyllä on taas pieni ihminen ihmeissään nyky-ajasta ;). Seuraavassa tosiaan videot molempien poikien radoista, jotka on kuvattu sen jälkeen kun ratoja oli molempien osalta viilattu vähemmän ja ehkä vähän paljon enemmänkin ;).Kuvaajana toimii mieheni Harri :). Mahtavaa kun hän lähti kuvaamaan treenejä, sillä olen huomannut miten paljon enemmän harkoista saa itse irti kun voi katsoa radat videolta..näkee niiiiin selvästi omat mm.ohjausvirheet.
Jeps. Näillä puheilla, ensi kertaan taas :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

videoita on tullut katsottua usempia kertoja ja joka kerta on niin hyvä mieli kun näkee miten innoissaan "pojat" on ja miten hyvin teillä synkkaa ... leppoisaa sunnuntaita ... juho lähti tunti sitten ja nyt vain syyslomaa odottelemaan tv äiti