sunnuntaina, elokuuta 02, 2009

POJAT PORISSA


Porin kansainväliset näyttelyt sattuivat päällekäin sukujuhlien kanssa, joten ei
ollut muuta vaihtoehtoa kuin lähettää poijjaat keskenään poriin...mutta tosi hienosti olivat siellä kyllä pärjänneet, vaikkei "äiti" ollutkaan mukana kera hyvien neuvojen ;). . 
Axu oli päivän ROP :D ja taas tuli yksi cacib palkintokaappia koristamaan. Kait tässä on kohta ulkomailla lähdettävä käymään ;). Reetu oli PU 4, joten ei pikku-miehelläkään ollenkaan huonosti mennyt :). Ennenkaikkea olen iloinen, että Reetu on nyt laatuarvosteluissa saanut ERIn parissa viimenäyttelyssä, kun ennen näitä paria viime näyttelyä, Reetun saldot on koostunut EH:ista...heh..outoja sanoja ;)...ERejä ja EHoita :D. Olen vain yksinkertaisesti pitänyt Reetua liian pitkässä karvassa, luullen ettei päällykarvan alla olisi erimittaista lyhyempää karvaa, mikä siis osoittautui ihan vääräksi luuloksi. Sen jälkeen kun otin Reetun karvan ihan reippaalla kädellä kevyemmäksi on se saanut ERIn :)
Olipa mukava tulla iloisista sukujuhlista iloiseen tunnelmaan kotiin, jossa pojat leikkivät uusilla leluillaan, jotka Harri oli niille näyttelyistä ostanut :)
Mahtiviikonloppu siis jälleen :D :D :D2 kommenttia:

Marjis kirjoitti...

Hurjasti onnea, teillä on menny tosi lujaa näyttelyissä! Mites jos sitä alkais suunnitella yhteistä ulkomaanreissua? Kasviksen vois kiristää jollain mukaan? Mä kun mielellään lähtisin mannisen kanssa, mut yksin ei nappaa..

* kirjoitti...

No kiitos kovasti. Ja mikäs siinä..Ja meidän ei toki tarvitse häntä kiristää, kun me ei yksinkertaisesti vain kysytä edes häneltä vaan haetaan hänet vain mukaan joku kaunis päivä :D. Ja kyllä se olisi ihan mukava idea...ihan vaikka tohon johonkin "naapuriin"...viroon, ruotsiin,latviaan, liettuaan...Oli muuten hauskaa luettavaa tämä sinun pikku hoitolaisen puuhat :D .
Siis ihan uskomatonta :D